Condicions i termes de compra

Lliuraments

Segells amb destinació Espanya 3-4 dies laborables. Només cartutxos de tinta destí Espanya: 3-4 dies a través de correu certificat.

No enviem segells a les Illes Canàries, Ceuta i Melilla.

Formes de pagament

La forma de pagament és a través de la passarel·la de pagament Stripe i Paypal.

Despeses d’enviament

Les despeses d’enviament estan incloses en el preu global del segell.

En el procés de compra s’estableixen les següents condicions:

  1. Els enviaments es realitzen mitjançant servei de missatgeria privada o correu certificat en funció del carret i de la destinació final.
  2. Els costos d’enviament inclouen en tots els casos l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA), però cap altre impost, taxa, aranzel o recàrrec
  3. S’entén com enviament el lliurament dels articles en domicili o adreça especificada pel client durant el procés de realització de la comanda, limitant-se com a zones de lliurament les relacionades dalt
  4. No ens responsabilitzem de les possibles demores de lliurament causades pel serveis de missatgeria o per Correus
  5. Missatgeria privada: Si la comanda no és reclamat durant els 15 dies següents a la seva tramesa, aquest serà retornat a les oficines de patapam.cat i per recuperar-la el client final haurà de tornar a abonar els costos d’enviament.

Validesa

Patapam.cat es reserva el dret a modificar preus, ofertes i altres condicions comercials sense previ avís.

Garanties i devolucions

El client disposa d’un termini de 14 dies des de la recepció de la comanda per realitzar la devolució del producte adquirit. El client comunicarà a patapam.es dins el termini estipulat, el seu desig d’exercitar el dret de resolució del contracte. La comanda retornat haurà de ser lliurat juntament amb l’albarà de lliurament i, si escau factura emesa a patapam.es, corrent el client amb les despeses de devolució.

El client podrà retornar qualsevol article que hagi comprat a patapam.es sempre que els productes no hagin estat oberts ni usats i conservin el seu precinte o embalatge original. En aquest cas, patapam.es tornarà els diners de la compra a través d’un abonament a la targeta de crèdit del client, en el seu compte Paypal o mitjançant una transferència bancària al compte indicat pel client.