Preguntes freqüents sobre els segells de goma per a marcar roba

Què puc marcar amb el segell de goma?

Pot marcar roba i paper. Pots estampar el teu segell damunt de teixits absorbents, com ara el cotó, el poliester, el lli…. La roba nova s’hauria de rentar abans de marcar-la per eliminar el possible aprest que hi pot haber. A més a més, podràs marcar materials de papereria, com ara paper, cartolina, llibres, llibretes… 

Quan dura la tinta?

Amb el coixinet de tinta que porta incorporat el segell podràs fer 1000 impressions fàcilment.  Si no arribes a les 1000 impressions et podrà durar un any aproximadament. Tingues en compte que el segell l’has de guardar en un lloc on la temperatura i la humitat siguin les correctes. Quan el segell ja no et marqui com el principi podràs substituir el coixinet per un de nou, sense necessitat de fer un segell de nou.

La marca dels segell és resistent a la rentadora?

Sí. L’estampació t’aguantarà bé 40 rentades a 30º, o 30 rentades a 40º. Però no t’hi capfiquis, si l’estampació et desapareix amb el pas del temps, Patapam, tornar a marcar la roba. Simple, fàcil i divertit.

Quina mida fa l’estampació del segell de goma?

La marca que fa el segell és de 14 x 38 mil·límetres.

Quan rebré el meu segell per a marcar roba

Si fas l’encarregues abans de les 12 del migdia t’arribarà al cap de 2-3 dies laborables.

Puc personalitzar la carcassa exterior del segell tèxtil

Sí. Pots accedir a imagecard (model printer 20) i utilitzar el personalitzador per donar-li un aspecte més personal.

Com he de marcar la roba fosca utilitzant el segell

La tinta del segell és de color negra. Per marcar la roba fosca tens dos opcions. Estampar la marca en les etiquetes de la roba o bé fer servir la cinta termoadhesiva que adjuntem en cada kit. Primer de tot estén la cinta i fes totes les marques que necessitis. Després talla les diverses etiquetes i planxa-la allà on tu vulguis fent servir un paper de forn per protegir la marca.