Què diuen de nosaltres

Han parlat dels segells per a marcar roba Patapam

Estem molt contents i satisfets de la feina feta fins al dia d’avui. I també de l’acollida que ha tingut el nostre projecte. Aquí us deixem algunes de les coses que han dit sobre nosaltres, i sobre els segells per estampar roba. A tots ells moltes gràcies.

Divertydo-logo

Divertydoo

A mi la forma de marcar la roba que proposen m’ha conquistat. Patapam és una marca de segells de goma amb els que les mares (i els pares) podrem marcar de manera senzilla la roba dels nostres petits, i tenen un munt de models!

El cosmonauta icona

El cosmonauta

Aquests segells, utilitzen un sistema exactament igual al de la papereria, però amb una tinta especial per a ser utilitzada en teixits, de manera que no es destenyeix amb el rentat. D’aquesta manera, aconseguim un estampat ràpid i molt útil, evitant taques i danys a la peça de roba.

Inspira hogar icona

Inspira Hogar

Una botiga online plena de confiança que resulta molt pràctica. D’aquesta manera m’oblido del mètode tradicional de planxar i cosir; en menys de cinc minuts tota la roba està marcada. Tots els segells estan fabricats a la Unió Europea amb una tinta resistent i no tòxica, garantint així la seguretat per als nens.

Decoideas-logo

Decoideas

En primer lloc us diré que podeu triar entre més de 200 dissenys molt bonics. Dibuixos simpàtics que acompanyen el nom de la criatura i que serviran perquè el petit identifiqui les seves pertinences d’un sol cop d’ull.

El rincon del emprendedor icona

El rincon del emprendedor

Els segells de goma Patapam també poden ser un útil i fantàstic regal. També pots regalar-lo personalitzat amb el que serà més original encara. També és un bon regal per incloure’l a la cistella d’un nadó.